Europafilter Norge AS

Europafilter Norge har i 33 år utført rådgivende tjenester med hensyn til våre kunder, økonomi og miljø. Vi er spesialister på oljevedlikehold. Tjenester vi utfører består gjerne innledende av en sekvens med oljeanalyser, tolkning og råd for tiltak for bedre operasjonell drift for våre kunder. Ofte ser vi at besparelsene er betydelige på tiltak utført med hensyn til, driftsikkerhet og miljø, Økt oppetid på maskiner, Redusert vedlikeholdskostnad

Vi tilbyr rensesystemer for hydraulikk og smøre systemer i industrien for å redusere kostnader og øke oppetid på maskiner. Sammen med våre kunder har vi, over alle årene, spart store verdier i form av reduserte vedlikeholdskostnader. Som en positiv effekt er miljøet samtidig blitt spart for betydelige mengder spillolje som følge av den norske industriens aktiviteter.

Delta-Xero

Vi tilbyr det nyeste og beste oljerenseutstyret til det norske markedet.

Europafilter Norge selger nå Delta-Xero serien, et patentert nyutviklet oljerensesystem med den nyeste teknologien for optimalt vedlikehold av oljesmurt maskineri.

Delta-Xero serien representerer med sin kompakte løsning det beste på sitt felt. Skalerbart, effektivt og miljøvennlig.

Europafilter

Alle tidligere modeller av filter aggregat og oljerenseuniter produsert og levert til våre kunder av Europafilter Norge er fremdeles understøttet med hensyn til generelt forbruksmateriell. Vi supporterer fortsatt alle eldre renseaggregat og tilbyr servicedeler. Vi selger Delta-Xero sin nye serie av DXO filterinnsatser. Disse passer i alle eldre utstyr levert av oss.